Αν ήξερε πως μόλις θα πέσει στην αντίληψη της τροχαίας θα τον τιμωρούσε και δεν θα σφύριζε να του δώσει την ευκαιρία να το απομακρύνει, δεν θα το άφηνε ούτε ένα δευτερόλεπτο εκεί. Όλοι παρανομούμε με τη σιγουριά πως όταν πέσουμε στην αντίληψη των οργάνων της τάξης, θα μας δώσουν το περιθώριο να το απομακρύνουμε. Δηλαδή η τροχαία τιμωρεί την παρατεταμένη παράβαση. Τι νόημα έχει τότε η πινακίδα που απαγορεύει τη στάση; Με αυτή την τακτική της Τροχαίας δημιουργείται τα αδιαχώρητο στη Λάρισα. Δείτε το:

Οι έλεγχοι γίνονται, δυστυχώς, μόνο για να διαμορφωθεί κάποια στατιστική. Κάθε μέρα ο διοικητής στέλνει τους άντρες του να κάνουν μόνο τους ελέγχους που περιέχονται στην κατάσταση του υπουργείου. Κάτι σαν "φέρτε μου σήμερα 10 κράνη και δέκα υπερβολικές ταχύτητες".
Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου της φωτογραφίας φορούσε κράνος, άρα κανένα πρόβλημα για τα όργανα της τάξεως. Δεν ήταν στον κατάλογο σήμερα.

Στον προεκλογικό τους λόγο πρέπει να συμπεριλάβουν και αυτούς οι υποψήφιοι δήμαρχοι.
Μη σας φανεί παράξενο αν δείτε, τον συγκεκριμένο οδηγό, να διαμαρτύρεται για την κατάσταση στους δρόμους της Λάρισας και να ζητάει από το Δήμαρχο καλύτερες συνθήκες. Τι θα έλεγε ο ίδιος αν έπρεπε να περάσει το αναπηρικό καροτσάκι της μάνας του απο αυτό το πεζοδρόμιο;Λάρισα, οδός Δήμητρας, 17/02/2014

Πάντα ακούμε πως ένας τομέας από τον οποίο περιμένουμε πολλά για να βγούμε από την κρίση, είναι ο τουρισμός μας. Επίσης όλοι λέμε πως ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Αλλά αυτό που δεν λέμε είναι πως αυτή τη χώρα, στην οποία έρχονται από τα πέρατα του κόσμου να την δούνε, εμείς την καταστρέφουμε. Δεν σεβόμαστε τίποτε! Δείτε τις φωτογαρίες οι οποίες ταρβήχτηκαν λίγο πιο έξω από ένα πολύ όμορφο παραλιακό χωριό των παραλίων Λάρισας.

Η πρώτη εικόνα της χώρας μας μόλις μπαίνει κανείς από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα, είμαστε μια χώρα που ζει από τον τουρισμό και οι κυβερνήσεις μας δημιουργούν τις συνθήκες για να γίνει η χώρα μας ένας δελεαστικός προορισμός. Κούνια που μας κούναγε!!!

Το Σάββατο 22/02/2014 κάνοντας τη βόλτα μου στο δρόμο Τερψιθέας - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, είδα εγκατελειμένη την πολυθρόνα της φωτογραφίας.
Ήθελα να 'ξερα, τι σκέφτηκε ο συμπολίτης μας όταν άφησε την χαλασμένη πολυθρόνα του δίπλα στο δρόμο. 
Πόσο κάφρος πρέπει να είναι!!! Φαντάζομαι πως θα είναι κι αυτός ένας υπερήφανος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων, που όλοι μας επικαλούμαστε τον τελευταίο καιρό...

Ταξιδεύοντας από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας, ένιωσα κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο, να πηγαίνει πότε στο αριστερό και πότε στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. Κοίταξα προς τον οδηγό για να δω που οφείλεται αυτό το ζικ-ζακ και τι να δω! ...Τον οδηγό να συντάσσει μήνυμα με το κινητό του. Έβγαλα την φωτογραφική μου μηχανή και τον φωτογράφησα. ...Ήθελε τον χρόνο του ο άνθρωπος!

Κάθε φορά που ακούω για ατύχημα λεωφορείου αναρωτιέμαι τι άνθρωποι οδηγούν τα λεωφορεία. Αυτή η εικόνα μου έδωσε την απάντηση. Δείτε την προσπέραση του λεωφορείου!

Με τα σκυλιά του επάνω στο κλουβί και μόνο δεμένα από το λαιμό. Με το παραμικρό τράνταγμα θα μπορούσε να σέρνονται πίσω από το αυτοκίνητο. Αλλά θα μου πείτε, οι περισσότεροι, δικά του είναι, ό,τι θέλει κάνει! Έτσι είναι;

Δείτε τη φωτογραφία!

Πολλοί συμπολίτες μας αφήνουν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δεύτερη σειρά, εμποδίζοντας τους άλλους οδηγούς να περάσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Αν κάποιος τους κάνει παρατήρηση, αντί να ζητήσουν συγνώμη και να απομακρύνουν γρήγορα το αυτοκίνητό τους, απαντάνε με αναίδεια λέγοντας, 
-Δεν είδες που έχω αναμμένα τα Alarm, ρε;
Αναρωτιέμαι, σε ποιον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προβλέπεται πως αν ανάψεις το Alarm, μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου!

Δείτε τις φωτογραφίες: