Η πολυθρόνα και ο κάφρος συμπολίτης μου
Polythrona 100Το Σάββατο 22/02/2014 κάνοντας τη βόλτα μου στο δρόμο Τερψιθέας - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, είδα εγκατελειμένη την πολυθρόνα της φωτογραφίας.
Ήθελα να 'ξερα, τι σκέφτηκε ο συμπολίτης μας όταν άφησε την χαλασμένη πολυθρόνα του δίπλα στο δρόμο. 
Πόσο κάφρος πρέπει να είναι!!! Φαντάζομαι πως θα είναι κι αυτός ένας υπερήφανος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων, που όλοι μας επικαλούμαστε τον τελευταίο καιρό...

Περισσότερα...

Η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Και μάλιστα όταν οι πρόγονοι των άλλων ζούσαν στα δέντρα κλπ.
ElladaΗ πρώτη εικόνα της χώρας μας μόλις μπαίνει κανείς από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα, είμαστε μια χώρα που ζει από τον τουρισμό και οι κυβερνήσεις μας δημιουργούν τις συνθήκες για να γίνει η χώρα μας ένας δελεαστικός προορισμός. Κούνια που μας κούναγε!!!

Περισσότερα...

Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών
mpaza 03Η πινακίδα προειδοποιεί πως απαγορεύεται η ρίψη μπαζών. Και λίγο παραπέρα γίνεται ακριβώς αυτό που απαγορεύεται. Μας ζηλεύουν και θέλουν το κακό μας οι κουτόφραγκοι... Λες να έρχονται οι ευρωπαίοι και να πετάνε τα σκουπίδια τους επειδή μας ζηλέυουν και θέλουν το κακό μας!

Περισσότερα...

Η ωραιότερη χώρα του κόσμου και οι κάφροι κάτοικοί της
Skoupidia 100Πάντα ακούμε πως ένας τομέας από τον οποίο περιμένουμε πολλά για να βγούμε από την κρίση, είναι ο τουρισμός μας. Επίσης όλοι λέμε πως ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Αλλά αυτό που δεν λέμε είναι πως αυτή τη χώρα, στην οποία έρχονται από τα πέρατα του κόσμου να την δούνε, εμείς την καταστρέφουμε. Δεν σεβόμαστε τίποτε! Δείτε τις φωτογαρίες οι οποίες ταρβήχτηκαν λίγο πιο έξω από ένα πολύ όμορφο παραλιακό χωριό των παραλίων Λάρισας

Περισσότερα...