Οι Οθωμανοί και οι ραγιάδες
Police 100Στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται η στάση επειδή εμποδίζονται όσοι θέλουν να εξέλθουν από το δρόμο. Αν ήταν το αυτοκίνητο οποιουδήποτε πολίτη και έπεφτε στην αντίληψη των οργάνων της... τάξης, θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο. Δείτε τη φωτογραφία!

 

Περισσότερα...

Τα τρένα στο λαό
"Τα τρένα στο λαό", ήταν το σύνθημα των εργαζομένων στον ΟΣΕ. 
Και οι αποβάθρες πάρκινγκ των αυτοκινήτων των εργαζομένων, συμπληρώνω εγώ.
Στην πρώτη αποβάθρα του ΣΣ Θεσσαλονίκης παρκαρισμένα αυτοκίνητα των μηχανοδηγών.

Περισσότερα...

Μάλλον οι νόμοι είναι μόνο για τους ραγιάδες
Poli Shma
Εάν σε έναν έλεγχο ιδιωτικού αυτοκινήτου διαπίστωνε ο τροχονόμος πως η κατάσταση της πινακίδας έχει αυτή την είκόνα, θα έπρεπε να τιμωρηθεί. 
Αλλά μάλλον οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους ραγιάδες και όχι για τα αυτοκίνητα της αστυνομίας;


Δείτε τη φωτογραφία:

Περισσότερα...

Με πυροσβεστικό όχημα για καφεδάκι...
Feuerwer

Πυροσβεστικό όχημα, με αναμμένους τους φάρους, που σημαίνει πως είναι καθ' οδόν για επέμβαση, σταματάει μπροστά σε τυροπιτάδικο για να προμηθευτούν τυρόπιτες και καφέ.

Είναι ένα δείγμα για το πως αντιλαμβάνονται οι δημόσιοι λειτουργοί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες και στο καθήκον τους... 

Δείτε το videoΠυροσβεστική

«Κομματικοποίηση» Μια θανάσιμη αρρώστια των Ενόπλων Δυνάμεων
pyravlakatos 01

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε θεατές και ακροατές ειδήσεων και εξελίξεων που δείχνουν τη σχέση των κομμάτων και των πολιτικών με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Το φαινόμενο δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ούτε νέο, ούτε πρωτοφανές. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σχέσεων στρατιωτικών με πολιτικούς διαχρονικά σε όλες τις χώρες. Στα δημοκρατικά πολιτεύματα η Πολιτική ηγεσία πρέπει να δίνει τη στρατηγική καθοδήγηση και τους πολιτικούς στόχους της Χώρας ενώ όλες οι άλλες εξουσίες και τα στελέχη του Κράτους πρέπει να εφαρμόζουν τακτικές και καθημερινές πρακτικές διά την επίτευξη των τεθέντων στόχων.

Περισσότερα...