Κυνηγός ή ζογκλέρ
ESEL DimotisΜε τα σκυλιά του επάνω στο κλουβί και μόνο δεμένα από το λαιμό. Με το παραμικρό τράνταγμα θα μπορούσε να σέρνονται πίσω από το αυτοκίνητο. Αλλά θα μου πείτε, οι περισσότεροι, δικά του είναι, ό,τι θέλει κάνει! Έτσι είναι; Που είναι οι φιλοζωϊκές συντροφιές που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα, με τα κατοικίδιά τους, στο πάρκο "Αλκαζάρ";

Δείτε τη φωτογραφία!

Περισσότερα...

Κράνος... φορούσε
ESEL DimotisΟι έλεγχοι γίνονται, δυστυχώς, μόνο για να διαμορφωθεί κάποια στατιστική. Κάθε μέρα ο διοικητής στέλνει τους άντρες του να κάνουν μόνο τους ελέγχους που περιέχονται στην κατάσταση του υπουργείου. Κάτι σαν "φέρτε μου σήμερα 10 κράνη και δέκα υπερβολικές ταχύτητες".
Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου της φωτογραφίας φορούσε κράνος, άρα κανένα πρόβλημα για τα όργανα της τάξεως. Δεν ήταν στον κατάλογο σήμερα.

Περισσότερα...

Για όσους αναρωτιόνται γιατί τόσα ατυχήματα με λεωφορεία
Κάθε φορά που ακούω για ατύχημα λεωφορείου αναρωτιέμαι τι άνθρωποι οδηγούν τα λεωφορεία. Αυτή η εικόνα μου έδωσε την απάντηση. Δείτε την προσπέραση του λεωφορείου!

Περισσότερα...

Μην ομιλείτε στον οδηγό κατά την οδήγηση ...στέλνει μηνύματα!
driver 12 05 03

Ταξιδεύοντας από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας, ένιωσα κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο, να πηγαίνει πότε στο αριστερό και πότε στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. Κοίταξα προς τον οδηγό για να δω που οφείλεται αυτό το ζικ-ζακ και τι να δω! ...Τον οδηγό να συντάσσει μήνυμα με το κινητό του. Έβγαλα την φωτογραφική μου μηχανή και τον φωτογράφησα. ...Ήθελε τον χρόνο του ο άνθρωπος!

Περισσότερα...