Γυαλιά οράσεως
BrilleΗ ερμηνεία αυτού του ονείρου εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του.
Αν φορώντας τα νιώθετε ευεξία, σημαίνει είτε ότι θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις που σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Μπορεί επίσης να σημαίνει επιτυχία σε διαπραγματεύσεις, εξετάσεις, ή αγοραπωλησία. Αν είναι έγχρωμα, πρέπει να δείτε και την ερμηνεία των χρωμάτων στα όνειρα.

Περισσότερα...

Γυναίκα
Από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε ένα όνειρα με γυναίκες! Έχει πολύ διαφορετικές και ποικίλες έννοιες, ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι γυναίκες ονειρεύεται. Γενικά όμως, μπορούμε να πούμε πως η γυναίκα στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, το σεξ, αλλά και την πονηριά και την διαπλοκή. Ας πάρουμε λοιπόν κάθε περίπτωση ξεχωριστά:

Περισσότερα...

Γέλιο
Το γέλιο στο όνειρο σημαίνει επιτυχία και χαρούμενες παρέες, μόνο αν δείτε μικρά παιδιά να γελούν και να παίζουν ανέμελα. Υπάρχει η άποψη πως το γέλιο στον ύπνο σημαίνει πίκρα στη ζωή. Όσο πιο πολύ γελάει κάποιος στο όνειρό του τόσο πιο έντονα θα βιώσει τη θλίψη. Αυτόν που θα δείτε στον ύπνο σας να γελάει αυτός θα βιώσει τη θλίψη στη ζωή. Αν εσείς γελάτε ειρωνικά προς κάποιον τότε θα δυσαρεστήσετε κάποιον φίλο.

Περισσότερα...

Γάτα
Η γάτα στο όνειρο δεν είναι καλό σημάδι. Σημαίνει κακοτυχία. Εκτός αν καταφέρατε να την διώξετε ή ακόμα και να τη σκοτώσετε. Σε τέτοια περίπτωση σημαίνει κέρδη και ευτυχία  Αν σας επιτέθηκε, συμβολίζει εχθρούς που θα κάνουν τα πάντα σας συκοφαντήσουν να σας ζημιώσουν.

Περισσότερα...

Γάμος
Γενικά το να δει κάποιος ότι παντρεύεται δεν είναι καλό μήνυμα. Αλλά αν βλέπει πως ο γάμος είναι χαρούμενος και οι παπάδες φοράνε λευκά ράσα, τότε είναι προμήνυμα ευτυχίας.
Αν στο γάμο οι παπάδες φοράνε μαύρα ράσα ή οι καλεσμένοι είναι ντυμένοι στα μαύρα = Κακός οιωνός και είναι προμήνυμα κακής έγγαμης ζωής.

Περισσότερα...

Γάλα
Το γάλα είναι καλό όνειρο και συμβολίζει αφθονία, εσοδεία, ευτυχία, επιτυχία, γάμο.
Γενικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα στο όνειρο είναι πολύ καλό σημάδι, όταν είναι λευκά και σε καλή κατάσταση. Όσο πιο πολλά, καθαρά και λαμπερά, τόσο πιο καλά και τα αναμενόμενα.

Περισσότερα...

Γάιδαρος
Αν δείτε το Γάιδαρο να βόσκει δεν είναι καλό σημάδι και συμβολίζει στενοχώριες και αναβολές σε δουλειές. 
Φορτωμένος Γάιδαρο. συμβολίζει επιτυχία σε δουλειές ή σε σχέσεις
Το γκάρισμα γαϊδάρου είναι καλό σημάδι και σημαίνει κέρδη, κληρονομιά και επιτυχία.

Περισσότερα...

Γάζα
Οι γάζες στο όνειρο συμβολίζουν αστάθεια και μπλεξίματα. Αν δείτε κάποιον γνωστό σας τυλιγμένο σε γάζες σημαίνει πως θα του δημιουργήσετε προβλήματα επειδή έχετε μεγάλη επιρροή επάνω του.

Περισσότερα...

Γάγγραινα
Η γάγγραινα στο όνειρο είναι κακό σημάδι και συμβολίζει θάνατο κοντινού συγγενή. Στα επαγγελματικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Περισσότερα...